Ik voel me weer Een hele piet

De afgelopen twee jaar was het telkens te druk, maar dit jaar voel ik me wel weer Een hele piet. En daarmee bedoel ik natuurlijk niet dat ik mezelf zo superduperbelangrijk vind, maar dat ik www.eenhelepiet.nl weer werkzaam heb gemaakt. Mijn sint-site waar iedereen voor een tientje een op maat gemaakt sinterklaasgedicht kan bestellen. Zodat ook mensen zonder dichttalent zich ‘een hele piet’ kunnen voelen, als hun gedicht op pakjesavond wordt voorgelezen.
Eerdere jaren schreef ik tientallen sinterklaasgedichten. Ik ben benieuwd hoeveel het er dit jaar zullen worden (naast die voor mijn eigen familie).

Inmiddels begin ik trouwens toch wel een beetje bedreven te raken in WordPress – het is me gelukt om een formulier aan te maken (met de plug-in Ninja for WordPress) en om de bezoeker na invullen van het bestelformulier door te loodsen naar een iDEAL-betalingspagina. Dat laatste met dank aan Mollie.nl, waar ik eindelijk gebruik van kan maken nu ik een zakelijke rekening en een KvK-nummer heb. Ja, daar voel ik me toch wel een beetje een hele piet door 🙂 Wilt u het zien? Kom gerust langs op www.eenhelepiet.nl. Of moet ik zeggen: oh, kom er eens kijken…?

 

openingsbeeld Een hele piet

 

2 thoughts on “Ik voel me weer Een hele piet

Comments are closed.